Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konyada Katliam - Konya'da katliam gibi kaza - Son Dakika Haberler - Konya'nın ereğli ilçesinde katliam gibi bir kaza yaşandı.

Konyada Katliam - Konya'da katliam gibi kaza - Son Dakika Haberler - Konya'nın ereğli ilçesinde katliam gibi bir kaza yaşandı.. Konya'da eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldü, ev de ateşe verildi. Zanlı, evde bulunan 1,5 yaşındaki çocuklarını da alarak firar etti. Konya'da kaza yapan kamyonetin yaralı sürücüsüne yardım için gelenlere otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Konya'da boşandığı eşi, kayınpederi ve kayınvalidesini öldüren erdal a., oğlunun, 'baba, annemin bana daha çok ihtiyacı var. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık görevlisi ve itfaiye ekibi.

Konya'da, refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 3'ü kadın 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi acımasızca öldürüldü, evleri de ateşe verildi. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca akgöl'e gezip görmek isteyenler uygun bir yol.

Konya'da katliam! Silahla ev basıp 5 kişiyi öldürdü
Konya'da katliam! Silahla ev basıp 5 kişiyi öldürdü from www.korkusuzmedya.com
Konya'da bir kişi, kayınvalidesinin evini basarak boşanmak üzere olduğu eşi ile baldızını öldürdü, kayınvalidesini yaraladı. Saldırıdan sonra ise evi ateşe verdiler. Cinnet geçiren bir kişi gittiği evde silahla rastgele ateş ederek 5 kişiyi öldürdü. Konya'nın ereğli ilçesinde katliam gibi bir kaza yaşandı. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti. Zanlı, evde bulunan 1,5 yaşındaki çocuklarını da alarak firar etti. Merkez karatay ilçesi ticaret borsası alt geçicinde, hakan yel idaresindeki 42 acm 965 plakalı otomobil ile muhammer can idaresindeki 42 gf 252 plakalı otomobil çarpıştı. Konya'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi acımasızca öldürüldü, evleri de ateşe verildi.

Katliam gibi kazanın ardından olay yeri savaş alanına döndü.

Konya'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi acımasızca öldürüldü, evleri de ateşe verildi. Konya'da boşandığı eşi, kayınpederi ve kayınvalidesini öldüren erdal a., oğlunun, 'baba, annemin bana daha çok ihtiyacı var. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık görevlisi ve itfaiye ekibi. Katliam gibi kazanın ardından olay yeri savaş alanına döndü. Konya'da kaza yapan kamyonetin yaralı sürücüsüne yardım için gelenlere otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Konya'nın ereğli ilçesinde bir müteahhitlik bürosunu basan cem küççüktürk, 3 kişi öldürüldü, 1 kişi ağır yaraladı. Zanlı, evde bulunan 1,5 yaşındaki çocuklarını da alarak firar etti.olay. Kazada yaşamını yitiren muammer can ve eşi memduha can çiftinin bir. Saldırıdan sonra ise evi ateşe verdiler. Konya'nın cihanbeyli ilçesinde bir kişi bu sabah gittiği 4 ayrı adreste akrabası olan 5 kişiyi silahla ateş ederek öldürdü. Ankara'dan yola çıkan yardımlar adana'ya ulaştı. Konya'da, refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 3'ü kadın 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'nın ereğli ilçesinde katliam gibi bir kaza yaşandı.

Konya'nın akşehir ilçesine bağlı ortaköy mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını haberler yaşam haberleri konya'da katliam gibi kaza: Konya'da bir kişi, kayınvalidesinin evini basarak boşanmak üzere olduğu eşi ile baldızını öldürdü, kayınvalidesini yaraladı. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'da kaza yapan kamyonetin yaralı sürücüsüne yardım için gelenlere otomobilin çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Konya'nın cihanbeyli i̇lçesi'nde bir kişi, bu sabah girdiği evde silahla rastgele ateş ederek 5 kişiyi öldürdü.

Konya'da katliam gibi kavga - FotoHaber - Yaşam
Konya'da katliam gibi kavga - FotoHaber - Yaşam from iasbh.tmgrup.com.tr
Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Kazada yaşamını yitiren muammer can ve eşi memduha can çiftinin bir. Daha önce saldırıya uğrayan dedeoğlu ailesi katledildi! Dha'nın haberine göre olay, bugün sabah. Konya'nın akşehir ilçesine bağlı ortaköy mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını haberler yaşam haberleri konya'da katliam gibi kaza: Ayrıca akgöl'e gezip görmek isteyenler uygun bir yol. Konya'nın beyşehir ilçesi yakınlarında yolcu minibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Konya'nın meram ilçesinde bir eve giren silahlı kişiler aralarında kadınların da olduğu 7 kişiyi kurşun yağmuruna tuttu.

Konya'nın meram ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi acımasızca öldürüldü, evleri de ateşe verildi. Konya 'nın cihanbeyli i̇lçesi'nden son dakika bir cinnet haberi geldi. Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'nın ereğli ilçesinde göçmen kuşların uğrak yeri olan akgöl sazlığı'nda 6 flamingo bunların katliama uğramaması için önlem alınmalı. Dha'nın haberine göre olay, bugün sabah. Daha önce saldırıya uğrayan dedeoğlu ailesi katledildi! Konya'nın beyşehir ilçesi yakınlarında yolcu minibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Can çekişen çoğu koyunun acı çekmemeleri için sahipleri. Konya'da eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldü, ev de ateşe verildi. Konya'nın ereğli ilçesinde katliam gibi bir kaza yaşandı. Olay, bugün saat 11.00 sıralarında karapınar i̇lçesi'ne 35 kilometre uzaklıktaki yeniyayla karadölek mevkii'nde meydana geldi. Konya'da meydana gelen trafik kazasında tir'la çarpışan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi kaza, saat 23.20 sıralarında konya antalya karayolunun 49. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Konya'da eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldü, ev de ateşe verildi. Konya'da boşandığı eşi, kayınpederi ve kayınvalidesini öldüren erdal a., oğlunun, 'baba, annemin bana daha çok ihtiyacı var. Konya'nın cihanbeyli i̇lçesi'nde bir kişi, bu sabah girdiği evde silahla rastgele ateş ederek 5 kişiyi öldürdü. Konya'nın cihanbeyli ilçesinde bir kişi bu sabah gittiği 4 ayrı adreste akrabası olan 5 kişiyi silahla ateş ederek öldürdü. Katliam gibi kazanın ardından olay yeri savaş alanına döndü.

Konya'da katliam gibi kaza!.. - SacitAslan.com
Konya'da katliam gibi kaza!.. - SacitAslan.com from i.sacitaslan.com
Konya'da bir evde 7 kişilik aileyi silahlı saldırıda öldürdüler. Konya'da, refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 3'ü kadın 7 kişi yaşamını yitirdi. Konya'nın cihanbeyli i̇lçesi'nde bir kişi, bu sabah girdiği evde silahla rastgele ateş ederek 5 kişiyi öldürdü. Konya'da boşandığı eşi, kayınpederi ve kayınvalidesini öldüren erdal a., oğlunun, 'baba, annemin bana daha çok ihtiyacı var. Olay, bugün saat 11.00 sıralarında karapınar i̇lçesi'ne 35 kilometre uzaklıktaki yeniyayla karadölek mevkii'nde meydana geldi. Katliam gibi kazanın ardından olay yeri savaş alanına döndü. Zanlı, evde bulunan 1,5 yaşındaki çocuklarını da alarak firar etti. Konya'da meralık alanda otlayan yaklaşık 300 damızlık koyun kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından zehirli besi yemi verilerek öldürüldü.

Daha önce saldırıya uğrayan dedeoğlu ailesi katledildi!

Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti. Konya'nın cihanbeyli i̇lçesi'nde bir kişi, bu sabah girdiği evde silahla rastgele ateş ederek 5 kişiyi öldürdü. Konya 'nın cihanbeyli i̇lçesi'nden son dakika bir cinnet haberi geldi. Konya'da bir kişi, kayınvalidesinin evini basarak boşanmak üzere olduğu eşi ile baldızını öldürdü, kayınvalidesini yaraladı. Saldırıdan sonra ise evi ateşe verdiler. Konya'da bir kişi, kayınvalidesinin evini basarak boşanmak üzere olduğu eşi ile baldızını öldürdü, kayınvalidesini yaraladı. Konya'nın beyşehir ilçesi yakınlarında yolcu minibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Merkez karatay ilçesi ticaret borsası alt geçicinde, hakan yel idaresindeki 42 acm 965 plakalı otomobil ile muhammer can idaresindeki 42 gf 252 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Konya'nın meram ilçesinde bir eve giren silahlı kişiler aralarında kadınların da olduğu 7 kişiyi kurşun yağmuruna tuttu. Saldırı sonrası ev ateşe verildi. Konya'da, refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 3'ü kadın 7 kişi yaşamını yitirdi. Saldırının ardından ev ateşe verildi.